Om

Jeg, Jan Martin Wåge, er en 25 år gammel ung mann født og bosatt i Bergen, Norge. For øyeblikket studerer jeg rettsvitenskap på fjerde studieår ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen.

Før jeg begynte å studere rettsvitenskap ønsket jeg å lære meg et konkret og praktisk fag. Når jeg skulle begynne på videregående, valgte jeg derfor å gå yrkesfaglig medier og kommunikasjon. Gjennom de to årene på yrkesfag fikk jeg sansen for skriving og journalistikk. Jeg fikk gode tilbakemeldinger og karakterer på arbeidet jeg utførte. Dette medførte blant annet at jeg fikk jobb som frilansjournalist i bydelsavisen Sydvesten som kom ut i mitt hjemmeområde, og skrev en del saker for dem.

Jeg sammen med daværende statsminister Erna Solberg etter mitt første intervju.

Som ung skoleungdom med hele verden foran seg, siktet jeg høyt. Jeg ønsket å skrive skikkelige saker som hadde allmenn interesse, heller enn små lokale saker fra skolen og lignende. De største høydepunktene fra dette arbeidet er blant annet to solo-intervjuer med daværende statsminister Erna Solberg samt et par intervjuer fra Vinterlyd 2017 i Bergen.

Det aller største høydepunktet er nok solo-intervjuene med daværende statsminister Erna Solberg.

Jan Martin Wåge

Dette arbeidet fra både skolegang, frilansarbeid og annet, ønsker jeg nå å vise frem til offentligheten på en og samme plass. Derfor er denne nettsiden opprettet og innhold lagt ut.

Kos deg med innholdet!

Se også nettsidens personvernerklæring her: Personvernerklæring

For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at all tekst og alle bilder er underlagt opphavsrett. Ikke noe innhold fra denne nettsiden kan brukes uten samtykke.