Spilte bowling med fansen

Ingen kan si at den populære rap-duoen Kløver og Skarre R ikke bryr seg om fansen. En torsdag i midten av juni spilte de bowling med fansen på vestkanten. 

Loddefjord: Bowling 1 Vestkanten hadde siden starten av juni hatt en pågående konkurranse på Facebook. Vinnerne skulle få være med å bowle med Kløver og Skarre R for så å være tilskuer på en intimkonsert. Og det beste av alt, alle som deltok på konkurransen fikk være med!

– Jeg syns det er veldig snilt og gøy, forteller Elin som var en av deltakerne.

Og en av vennene til Elin sier seg enig i det.

– Det er veldig snilt, fastslår Magdalena som er en av vennene til Elin.

Magdalena til høyre og Elin til venstre storkoste seg under arrangementet. FOTO: JAN MARTIN WÅGE.

Denne gangen ville bowlingen teste ut et nytt konkurransekonsept. De ville invitere til bowling med rapstjernene. De booket inn artistene og trykket like gjerne opp egne bowlingkjegler med rap-gruppens logo på. De ansatte ser ikke bort ifra at det blir flere slike arrangementer.

– Det er kjempekjekt å ha slike konkurranser der dette er premien. Det er gøy for oss samtidig som det er gøy for deltakerne. Det kan godt være det blir flere slike arrangementer i fremtiden, forklarer Anette som er personalansvarlig hos Bowling 1 Vestkanten.

Anette er personalansvarlig hos Bowling 1 Vestkanten, og en av arrangørene bak dette arrangementet. FOTO: JAN MARTIN WÅGE.

Det var god stemning blant deltagerne og selv om gjerne rapidolene trakk det lengste strået på poengtavlen, ble det delt ut premier til de tre beste resultatene.

– Jeg begynte med to strikes og en spare, noe som er veldig bra. Etter det fikk jeg også mange strikes, så jeg vil si jeg er litt over middels god, poengterer Daniel Wiig Andersen, også kjent som Skarre R.

Rap-duoen Kløver og Skarre R består henholdsvis av kompisene Kris Andre Drageset og Daniel Wiig Andersen. Sammen har de utgitt ett album med låter de håper publikum vil like å høre på, og det kan røpes at de for tiden er i studio og jobber mot nye låter med en ny vri enn det vi har hørt fra gruppen tidligere.

Kløver og Skarre R lå lenge an til å vinne bowlingkonkurransen. FOTO: JAN MARTIN WÅGE.

Rap-gruppen har lyst å kalle fansen sin fantastisk, og grunngir det med at de stiller på hver eneste konsert gruppen arrangerer, de møter opp på flyplassene duoen skal forbi og lignende. Nå ønsker de å være med på å gi noe tilbake.

– Det er derfor vi gjør dette. Vi har lyst til å bli bedre kjent med fansen og gi noe tilbake til de. Dette har vært en utrolig bra ting, og det er absolutt en mulighet for at vi gjør det igjen så lenge bowlingen er med, avslutter Kris Andre Drageset dette intervjuet med Sydvesten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *