Jan Eggum tok et krafttak mot kreft

Lørdag forrige uke var Kreftforeningen sin årlige turné, Vinterlyd, på besøk i Bergen. Ingen ringere enn Jan Eggum, født og oppvokst i Olsvik og Laksevåg og tidligere elev ved Laksevåg gymnas, var blant de mange artistene. Sydvesten var med backstage, og der traff vi også Isac Elliot.

Spilte bowling med fansen

Ingen kan si at den populære rap-duoen Kløver og Skarre R ikke bryr seg om fansen. En torsdag i midten av juni spilte de bowling med fansen på vestkanten. 

Fra Fyllingsdalen til VG-lista

Denne måneden feirer popbandet The Main Level fra Fyllingsdalen tre-års jubileum.  Fyllingsdalen: Det var i mai 2013 at kompisene Laurent Kelmendi og Sander Helmers-Olsen fra Fyllingsdalen slo seg sammen med tysnesingen Alexander Instøy. Deretter startet de boybandet The Main Level. – I begynnelsen var det meg og Laurent. Da vi gikk opp i studio traff vi Alexander der,… Fortsett å lese Fra Fyllingsdalen til VG-lista

Full fart med film

Ikke all ungdom nøyer seg med å se levende bilder. I Mathopen er driftige 16-åringer i full sving med sin egen kortfilmproduksjon, som vil bli vist på Bergen kino.

– Jeg er faktisk ikke så glad i vann

Alt starter med en drøm. Det var slik Lars Trygve Bjørgen fra Mathopen fikk sitt ønske om å bli kaptein på Hurtigruten.  Lars Trygve Bjørgen fra Mathopen var en av de besøkende til utdanningsmessen i Grieghallen ved slutten av januar. Han har lenge drømt om å bli kaptein. Men ikke hvilken som helst kaptein. Hurtigruten… Fortsett å lese – Jeg er faktisk ikke så glad i vann